Gratis verzending met code FREESHIPPINGBinnen nederland

Verzending & Retour

Verzending

Binnen Nederland bieden we gratis verzending voor alle bestellingen vanaf €100. Voor bestellingen onder de € 100,- wordt €4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Wij versturen één keer per week (elke dinsdag) pakketten met postNL. Je ontvangt een track en trace code wanneer je bestelling is verzonden.

Voor bestellingen in de rest van Europa worden €12,95 verzendkosten in rekening gebracht. Buiten de Europese Unie zijn de verzendkosten € 19,95. Houd er rekening mee dat bestellingen die voor levering buiten de Europese Unie worden geplaatst, onderhevig kunnen zijn aan extra overheidsheffingen en -heffingen bij de douaneautoriteiten van het land van bestemming. Deze kosten zijn voor rekening van de ontvanger.

Retour

Bij Atelier l'Été leveren we hoogwaardige gouden en gold-filled sieraden. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met het product, kun je het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren en de aankoopbedrag terug ontvangen.

Wij accepteren geen retourzendingen buiten de aangegeven termijn van 14 dagen na aankoop. Het artikel/de artikelen moeten in de originele staat verkeren, zonder wijzigingen, schade of extra slijtage, om in aanmerking te komen voor restitutie. Alle artikelen moeten worden terugontvangen in hun originele verpakking. Cadeaubonnen en verkleinde artikelen komen niet in aanmerking voor retournering.

Hoe een artikel retourneren?

E-mail hello@atelierlete.com met de volgende informatie:

Bestelnummer dat u kunt vinden in uw orderbevestigingsmail.

Een duidelijke foto van het product.

Reden voor retour

Bereid je retourpakket voor, inclusief:

  • De originele verpakking en producten.
  • Gebruik het retouradres dat je per e-mail van ons hebt ontvangen.
  • Maak gebruik van je favoriete pakketdienst.
  • Ontvang de terugbetaling binnen 7 dagen terug.

Kosten en risico's van het retourneren zijn voor de klant. Na ontvangst van het artikel krijg je bericht en staat het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug op je bankrekening.

Helaas kunnen we geen restitutie aanbieden voor eventuele belastingen, heffingen, toeslagen of verzendkosten. Restitutie vindt plaats in euro's, tegen de prijs die bij de oorspronkelijke aankoop is betaald.

Alle retourzendingen zijn de verantwoordelijkheid van de klant. Atelier l'Été kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor iets dat verloren of beschadigd raakt tijdens het transport. Om de aankomst van uw retourzending te garanderen, dien je de retourzending veilig in te pakken. Wij adviseren altijd een postdienst met tracking en/of verzekering te gebruiken.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met hello@atelierlete.com. We streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen te antwoorden. 

Nederlands