Gratis verzending met code FREESHIPPINGBinnen nederland

Materiaal gids

Gouden sieraden

Onze solid gold gouden sieraden zijn als de eindeloze zomerdagen, ze behouden hun mooie warme kleur voor altijd. Gouden sieraden zijn de meest duurzame keuze. Ze kunnen gemakkelijk worden gerepareerd, gepolijst en gerecycled. We bieden gouden sieraden in verschillende variaties, van 9 tot 14 karaat. Hoger in karaat betekent meer goud percentage en een warmere goudkleur. De puurste vorm van goud is 24 karaat, echter is puur goud te zacht als sieraad, dus wordt goud vermengd met andere materialen zoals zilver. Gouden sieraden zijn een mooie cadeau voor jezelf of een ander en behouden hun gouden glans voor generaties. 

 

Gold-filled sieraden

We streven ernaar om gouden sieraden voor iedereen toegankelijk te maken. De Voyage-collectie maakt dat mogelijk dankzij gold-filled. Gold-filled is een revolutionair materiaal dat 100 keer meer goud bevat dan vergulde sieraden. We werken alleen met gecertificeerd gold-filled uit de US. Het materiaal is samengesteld uit een laag 14 karaats goud, die minstens 5% van het totale gewicht van het item moet uitmaken, mechanisch gebonden aan een metaal als messing. Dankzij dit proces gaan gold-filled sieraden waterproof en gaan ze lang mee. Gemaakt voor de ideale golden glow op vele onvergetelijke zomers. 

 

Verguld en Vermeil

Wij bieden geen vergulde of vermeil opties aan. Beide materialen zijn gemaakt van zilver met een dunne laag goud. Na een lange zomer komt de zilverkleur tevoorschijn en is de gouden gloed verleden tijd. Het prijsverschil tussen verguld, vermeil en gold-filled is ook niet significant, dus de keuze is snel gemaakt!

 

Ethische sieraden

We delen jouw waarden voor duurzame en ethische sieraden. Onze leveranciers zijn aangesloten bij de Responsible Jewellery Council, wat betekent dat ze zich inzetten voor een verbeterde wereldwijde sieradenindustrie voor mens en milieu. We werken ook graag met duurzame vintage sieraden en met leveranciers die enkel werken met gerecycled goud. 

Nederlands